Massage Assen

Bent u op zoek naar massages in Assen? Sportmassage Doldersum ontvangt u graag in haar praktijk met massages als: Sportmassage, Massage voor ontspanning, Stoelmassage, Massage voor bedrijven en Massage Assen aan huis.

 Prijzen staan onderin

Massage voor Sporters

Massage kan goed zijn voor u als sporter wanneer u regelmatige lichamelijke inspanningen verricht. Vermoeidheidsverschijnselen kunnen zich gaan ontwikkelen in de spieren wanneer deze in regelmaat worden aangehouden en dat kan leiden tot vervelende vermoeidheden.

 

Bent u dus op zoek naar een sportmassage in Assen dan is onze massage heel goed om het lichaam te beteren en voor te bereiden voor een volgende lichamelijke inspanning/belasting.

massage-assen-voor-sporters

Vergoeding Sportmassage

Sommige zorgverzekeraars faciliteren de mogelijkheid om deze massage te declareren en dus deels of helemaal vergoed te krijgen.

 

Mocht u een aanvullende verzekering hebben dan valt deze massage onder de vorm “alternatieve geneeswijzen”.

 

Dus zoekt u naar een sportmassage Assen die u juist wel kunt declareren, dan valt deze sportmassage onder de eerdergenoemde alternatieve geneeswijzen. 

 


Massage Assen voor ontspanning

Bent u eerder op zoek naar een massage Assen voor ontspanning? Dan is deze massagevorm, waar de naam het al snel verklapt, de juiste kandidaat voor de ultieme ontspanning.

 

 

Niet alleen voor lichaam en geest maar ook de huid als specifiek aspect van het lichaam heeft voldoening bij deze massage voor ontspanning. Middels zachte en stevige technieken tijdens het masseren onderscheid deze massage zich van anderen op basis van de ontspanning.

 

Mocht u op zoek zijn naar een massage voor de ontspanning die u graag tegemoet komt in een drukke week, dan kunt u een afspraak maken op een gewenste tijd in de praktijk te Beilen.

 

 

ontspanningsmassage-assen

Vergoeding ontspanningsmassage

Deze massagevorm heeft een geneeswijze waar de verzekeraar ervoor heeft gekozen deze niet te verzekeren. Hierdoor kunt u deze massage ook niet declareren bij uw verzekeraar.

 

Zoekt u naar andere vormen van massage Assen? Wellicht komt u een massage tegen waarbij een vergoeding mogelijk is, neem als voorbeeld de onderstaande stoelmassage.

 


Stoelmassage Assen

Een massage hoeft niet altijd op een comfortabele massagetafel, de comfortabele massagestoel is ook een suggestie.

 

Technieken voor een drukpuntmassage worden tijdens de behandeling uitgevoerd in de nek, schouders, armen, handen en rug.

 

Bij een afspraak voor deze massage houdt u de kleren aan en neemt u als het ware plaats in de speciaal hiervoor ontworpen massagestoel.

 

Prefereert u een massage met kleren aan en in een comfortabele stoel? Een afspraak maken voor deze stoelmassage is wellicht een uitstekend idee!

stoelmassage-assen

Vergoeding Stoelmassage

 

Een stoelmassage wordt vaak aangeboden aan werknemers om de belasting gedurende kantooruren te compenseren met een stoelmassage.

 

Deze massagevorm kunt u fiscaal onbelast aanbieden aan uw werknemers. Wanneer u als particulier op zoek bent naar een massage Assen en kiest voor de stoelmassage, dan wordt deze massage niet vergoed door uw verzekeraar.


Bedrijfsmassage Assen

Werknemers motiveren en ziekteverzuim voorkomen? Deze massagevorm is voor uw bedrijf een uitstekende manier van preventie voor ziekteverzuim en kan het een flinke stimulans zijn tijdens werkuren.

 

U kunt besparen in de cijfers wanneer uw werknemers een stoelmassage ondergaan omdat deze massages hulp bieden ter preventie van ziekteverzuim.

 

Bedrijfsmassage Assen? Sportmassage Doldersum komt bij uw bedrijf langs!

bedrijfsmassage-assen

Vergoeding bedrijfsmassage

Voor uw bedrijf voeren wij stoelmassages uit. Deze massages mogen fiscaal worden afgetrokken voor de belasting.

 

De positieve effecten van deze stoelmassage zullen uw bedrijf meer bieden dan dat uw werknemers zonder deze massage hun carrière hervatten. 

 


Massage Assen aan huis

Bent u op zoek naar Massage Assen, maar liever op het thuisfront? Dan komt Sportmassage Doldersum u met al het comfort masseren aan huis.

 

Het kan voor u nog meer ontspanning bieden om in uw eigen ruimte gemasseerd te worden en ook niet van huis te hoeven gaan.

 

Bovendien kan een massage aan huis een prettige manier zijn om toch te genieten van onze massages maar niet de reistijd daarvoor af te leggen.

 

Bent u op zoek naar een andere massage, dan is dit wellicht een leuk cadeau voor uw naasten! Voor een afspraak of cadeaukaart kunt u contact opnemen met de praktijk via Whatsapp of kunt u direct bellen naar de massagepraktijk!

 

Waar u zelf voor zorgt is slechts een ruimte van 2,5 meter bij 2,5 meter om de massage goed uit te kunnen voeren.

Tevens is het belangrijk dat u de ruimte naar eigen wens indeelt en de nodige middelen gebruikt om te kunnen ontspannen tijdens de massage aan huis.

 

Sportmassage Doldersum zorgt voor de rest zoals: massagetafel, handdoeken, ontspannende muziek en massageolie.

massage-assen-aan-huis

Reiskosten

Voor een massage aan huis in Assen gelden naast de reguliere tarieven een bijkomend aantal kilometers als reiskosten.

 

Deze reiskosten worden vermenigvuldigd met het bedrag van €0,30 per kilometer vanaf de massagepraktijk in Beilen tot uw huis in Assen.

Dit bedrag komt neer op circa. €6,-.