Algemene voorwaarden

 

1.     Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar het adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.

 

2.     Voorafgaand aan de eerste massage/behandeling wordt er een intakegesprek gehouden. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die verstrekt wordt tijdens dit gesprek. Op basis hiervan kan de massage/behandeling op een verantwoordelijke en veilige manier worden gegeven.

 

3.     Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt, is deze zelf verantwoordelijk om dit door te geven aan Sportmassage Doldersum.

 

4.     Alle informatie die tijdens het intakegesprek en de massage/behandeling aan de behandelaar vertelt worden, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit verstrekt aan derden.

 

5.     Bij Sportmassage Doldersum worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan er afgezien worden van een massage/behandeling en wordt u doorverwezen naar de huisarts of specialist.

 

6.     Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt.

 

7.     Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

 

8.     Betaling verloopt contant of via de mobiel bankieren app en wordt direct na de massage/behandeling voldaan.

 

9.     Een cadeaubon is inwisselbaar voor de massage/behandeling die op de cadeaubon vermeld staat en is geldig tot één jaar na uitgifte.

 

10.  Sportmassage Doldersum is niet aansprakelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

 

11.  Erotische en/of seksuele massages worden niet gegeven en maken geen deel uit van de massages die Sportmassage Doldersum aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

 

12.  Sportmassage Doldersum is niet aansprakelijk voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/behandeling die gegeven is.