Sportverzorging producten

Sportverzorging voorkomt, verlicht en verhelpt. Niet alleen voor verzorging van blessures, maar ook ter preventie van sportblessures zijn er koelproducten, sporttapes en warmte producten te bestellen. 

 

 

 

COOL GEL DERMAPLAST ACTIVE 100ML

De coolgel van Dermaplast Active is voor de koudetherapie bij sportblessures. Deze verkoeling bevat stoffen zoals menthol die de pijn vermindert.

 

Bovendien is menthol de stof die zorgt voor het verkoelende effect.

€9,88

DERMAPLAST WARM CREAM 100ML

Dit is een intensief verwarmende creme van Dermaplast. De creme wrijf je in op de betreffende plek waar pijn wordt ervaren of op de plek van de (oude) blessure. 

 

De formule in deze warme creme zorgt voor ultieme ontspanning in de spieren.

€9,88


DERMAPLAST SPORTTAPE MAAT S en L

De sporttape stabiliseert en ondersteunt. Tijdens het sporten van de sporttape gebruikt worden voor gewrichten die zwaar worden belast. 

 

De soepel afrollende tape biedt een lengte van wel 7 meter met een breedte van 2cm (S) en 5cm (L). Tevens is de tape niet elastisch en zeer sterk.

€5,74

€8,22

DERMAPLAST COOL ROLL-ON 50ML

Deze verkoelende roller kan gebruikt worden tegen spierpijn en overbelasting. Maar ook bij blessures, verstuikingen en in het bijzonder de tenniselleboog. 

 

Ook dit product bevat de extreem verkoelende stof menthol die uitgesmeerd kan worden op de betreffende plekken. De kleine roller heeft een handig pocket formaat voor onderweg.

€9,05


DERMAPLAST KINESIOTAPE  5CM X 5MTR

Kinesiotape is voor zowel sport als vrijetijdsactiviteiten de oplossing bij het ondersteunen van gewrichten of gespannen spieren. 

 

De tapes zijn goed ademend en luchten ruim door. Ook tijdens regenachtige dagen kan de kinesiotape zonder zorgen gebruikt worden. 

€8,22

DERMAPLAST HOT/COLD PACK KLEIN 13X14 CM

Deze koelgel of warmte gel in kleine verpakking kan gebruikt worden bij het verlichten van de pijn. 

 

De gel kan worden aangebracht bij ontstekingen, blessures, spierpijn, gewrichten, tandpijn en andere pijnen zoals in de rug.

 

Deze formule ontspant de betreffende plek en daarin gelegen spieren en gewrichten.

€4,92

€6,57


ICE SPRAY DERMAPLAST 200ML

De praktische en verkoelende spray van Dermaplast kan je op de blote huid spuiten om de plek te verkoelen.

 

€9,88

DERMAPLAST INSTANT ICE KOELZAK KLEIN 15X17 CM

Een zelfkoelende ijszak bij verstuikingen, brandwonden en verschillende verekkingen om de eerste hulp te bieden bij blessures.

 

De koelzak is direct actief bij gebruik. 

€3,26


DERMAPLAST ACTIVE COOL PATCH 10 X 14CM

Pijn in de gewrichten bij bijvoorbeeld de pols of de arm?

 

De 5 pleisters die in dit product zitten kunnen eenvoudig gebruikt worden voor pijnen in de nek, schouders, ellebogen en andere kleine of lastig te bereiken plekken. 

€10,70