Massage Hoogeveen

 Prijzen staan onderin

Sportmassage Hoogeveen

Massage Hoogeveen gezocht, maar dan speciaal voor jou als sporter? Met regelmatige lichamelijke inspanningen, is het goed om de verschijnselen omtrent vermoeidheid voor te zijn.

 

Bovendien geef je jouw spieren een ontspanning gedurende een sportmassage.

 

Niet alleen de spieren, maar ook de stofwisseling van het lichaam wordt aanzienlijk bevorderd door een sportmassage.

massage-hoogeveen

Massage vergoeding

Verzekeraars in de zorg zijn hier en daar nog bereid om een mogelijke vergoeding toe te kennen aan u wanneer u een sportmassage Hoogeveen afneemt. 
U zult even moeten controleren of er sprake is van een aanvullende verzekeringen of dergelijke extra's binnen uw verzekering. Zo kan de massage mogelijk deels of volledig vergoed worden.

Massage Hoogeveen voor uw ontspanning

Een massage in onze massagepraktijk kan uw zoektocht naar een massage wellicht vervullen.

 

Kom volledig tot rust door de zachte en stevige technieken tijdens het masseren van het lichaam en de huid. Tevens krijgen spieren veel ontspanning en stimuleren we de doorstroming van het bloed in uw lichaam voor eventueel herstel.

 

Op zoek naar een massage Hoogeveen voor optimale ontspanning? Kijk onderin deze pagina voor de prijzen van een gewenste massage of maak direct een afspraak! 

 

Een ontspanningsmassage kan helaas niet vergoed worden door uw verzekeraar. 

 

ontspanningsmassage-hoogeveen

Stoelmassage Hoogeveen

Massage liever op een stoel dan op een massagetafel? Ontdek het comfort van de speciale massagestoel en geniet van een drukpuntmassage op de nek, rug, handen en schouders. 

 

Het onderscheidende aspect van deze massage is dat u de kleding aan kunt houden. Deze massage vindt namelijk plaats op de massagestoel waarbij uw kleren gewoon aan kunnen blijven.

 

U kunt als het ware gaan zitten en de massage kan van start, zo ook uw ontspanning. Werkuren die u spendeert op een stoel kunnen vervelende gevolgen hebben voor uw lichaam.  

stoelmassage-hoogeveen

Vergoeding voor stoelmassage 

 

Stoelmassages kunnen onbelast worden aangeboden aan uw werknemers. Voor particulieren is er geen vergoeding. 


Bedrijfsmassage Hoogeveen

Voor uw bedrijf geven wij stoelmassages in Hoogeveen. Geef uw werknemers iets extra's voor meer energie en motivatie tijdens werkuren. 

 

 

Stoelmassages kunnen het ziekteverzuim reduceren en daarmee kosten besparen voor uw bedrijf. Houd werknemers daarom langer en gezonder op de werkvloer, zowel mentaal als fysiek. 

 

Voorkom gezondheidsklachten bij werknemers met een stoelmassage voor uw bedrijf in Hoogeveen.

 

bedrijfsmassage-hoogeveen

Vergoeding bedrijfsmassage

Stoelmassages kunt u fiscaal aftrekken voor de belasting. De investering die u maakt verdient u terug in de positieve effecten op uw werknemers! 

Thuis masseren in Hoogeveen

Een massagestoel of tafel liever geparkeerd voor uw deurmat? Massage Hoogeveen aan huis is zeker een mogelijkheid zonder dat u veel meer moet betalen.

 

Een ontspanning is voor u wellicht groter binnen de muren van uw eigen woning. Daarom kan de massage thuis worden gegeven in een ruimte van 2,5 meter bij 2,5 meter. 

 

Verder zorgen wij voor alle attributen die nodig zijn voor uw massage aan huis in Hoogeveen.

 

Sportmassage Doldersum zorgt:

  • Massagetafel
  • Handdoeken
  • Ontspannende muziek
  • Massageolie

 

Voor een afspraak hoeft u alleen maar een Whatsapp bericht te sturen of te bellen naar de praktijk in Beilen!

massage-hoogeveen-aan-huis

Reiskosten

Er wordt slechts €0,30 per kilometer vanaf de praktijk in kaart gebracht. Van Beilen naar uw massage Hoogeveen is dit circa €5,50.